Blog

Projekt NaFesťáku.cz byl ukončen

25.04.2009 10:11

Projekt NaFesťáku.cz byl ukončen a fotografie z tohoto webu staženy. Veškeré další dokumentaristické aktivity týkající se hudby a festivalů můžete najít na zpravodajském portále brnovinky.

Marián K.

—————

NaFesťáku.cz - rok 2009 již v plném proudu!

11.03.2009 22:30

NaFesťáku.cz - festivalový rok 2009 již v plném proudu! Více naleznete na hlavní straně webu.

Marián K.

—————

NaFesťáku.cz - další festival přede mnou

16.08.2008 00:17

Je tu další víkend a s ním související účast na festivalu Natruc Kolín. Doufám, že se počasí umoudří a nebude to jako v Lipnici n.S., kde jsem pěkně promokl :-). Natruc Kolín je další z projektu Rock for People a má plánovánu celkem solidní účast a místo konání - Kmochův ostrov je po rekonstrukci. Tak se na to mrkneme :-)

MK.

—————

NaFesťáku.cz - informace postupně doplňovány

01.08.2008 19:15

Je pátek večer a já sedím ve stínu altánu na zahradě a na notebooku klapu další reporty. Mám opravdu co dohánět. Zatím si můžete přečíst texty o Rock for People HK a open air music festu Přeštěnice. Časem přibudou i fotografie. Zítra mě čeká návštěva dalšího festivalu ze série České hrady - Bezděz. Nebo už dnes?:-) Uvidíme:-)

MK.

—————

NaFesťáku.cz - příprava reportu z dalšího festivalu

27.07.2008 13:53

Je tu neděle a s ní poslední festivalový den Benátské noci. Jelikož místo konání festivalu, Malou Skálu, mám kousek, trávil jsem na ní 4 dny, fotografoval a dokumentoval. Brzy se můžete těšit na více informací a fotografií. Níže přikládám alespoň jednu z prvního dne festivalu. Nevypadalo to, že by se počasí mělo umoudřit a všude bylo dost bahna, ale už v pátek se výrazně oteplilo a vše bylo v pohodě:-)

MK.

—————

NaFesťáku.cz - další festivaly

20.07.2008 22:35

Je tu neděle, červenec se blíží ke konci a já mám za sebou další dva festivaly, z nichž jeden z nich jsem navštívil dokonce dvakrát :-). Myslím, že jsem také zlomil můj rekord v počtu nacestovaných festivalových kilometrů v rámci jednoho dne, když se počítadlo po příjezdu zastavilo na čísle 580. Můžete se těšit na fotografie a reporty z Music Festivalu Kytlice (projekt RfP) a z festivalu ze série Českých hradů - z Kunětické Hory. Jelikož je ale materiálu na zpracování mnoho, chvilku to potrvá. Ale protože projekt NaFesťáku.cz nemá za hlavní náplň aktuální informovanost, snad to nevadí. Všechny informace tu časem budou :-)

MK.

—————

NaFesťáku.cz - další materiály v přípravě

13.07.2008 23:58

Další náročný víkend je za mnou a s ním i návštěva třech festivalů. Za brzkou dobu na webu projektu najdete informace ze čtyř festivalů, které jsem za poslední dobu navštívil. Informací a fotografií je mnoho, mějte proto prosím strpení. Prozatím můžete mrknout na fotografie z vystoupení kapely Kryštof v sekci Fotíme Kryštofy.

MK.

—————

NaFesťáku.cz - 9. festival za mnou

12.07.2008 11:49

Taak, je sobota dopoledne a já mám za sebou návštěvu devátého festivalu v této sezóně. Byl jím Open Air Music Fest v Přeštěnicích u Milevska. V nejbližší době sem umístím bližší info a fotografie. Tento víkend ale zatím nekončí... :-)

MK.

—————

NaFesťáku.cz - festivalový koloběh se začíná roztáčet v plném proudu

30.06.2008 07:16

Taak, římský relax se nám pěkně vydařil, nasáli jsme horkou atmosféru a příjemný slaný vzduch Tyrhénského moře, načerpali energii do další tvorby a jedeme dááál. Pravé letní dobrodružství začíná.. Takže.. na řadě je další z megafestivalů, nyní Rock for People v Hradci Králové, následující týden to bude Open Air Music Fest v Přeštěnicích a ten samý víkend Slavnosti svijanského piva. Mezitím se třeba ještě něco najde :-). Sledujte proto pravidelně NaFesťáku.cz

MK.

—————

NaFesťáku.cz - další festivaly

21.06.2008 23:57

To byla ale náročná sobota, a celá profotografovaná. Spoušť jsem zmáčkl nepočítaně :-) Den začal už brzkým vstáváním ve 4 hodiny, abych byl včas u ranního vzletu balónů na jedné fiestě a to z důvodu otevření nového projektu na www.TentoSvet.cz . A dál už to frčelo jako na běžícím páse, celkem 5 akcí a z toho dva festivaly! No, nebudu zatím prozrazovat které, ale o jednom už víte. Brzy sem doplním veškeré informace. Příští týden si dám (možná dáme) oddych v jednom sluncem rozpáleném a historií opředeném evropském městě a týden následující mě (možná nás, bůh ví...) čeká opět jeden mohutný festival - Rock for People v Hradci Králové.

—————